Menu
Sluit

Michael Pilarczyk verplaatst

Naar aanleiding van de persconferentie van maandag 28 september hebben Theater aan de Parade en MAINSTAGE, de initiatiefnemers van Cultuurstad Theaters, in goed overleg met de veiligheidsregio besloten de voorstelling van Michael Pilarczyk te verplaatsen. De voorstelling die zou plaatsvinden op dinsdag 29 september wordt verplaatst naar vrijdag 30 oktober 2020. 

  

Onderstaand bericht was van dinsdag 29 december. Voor de meest recente ontwikkelingen verwijzen wij naar dit nieuwsbericht.

Cultuurstad Theaters, het 1,5 meter theater van Theater aan de Parade en MAINSTAGE, valt als culturele instelling niet onder de maximale groepsgrootte regel van 30. De nieuw aangekondigde maatregelen vanuit de Rijksoverheid vragen echter om nader overleg met de veiligheidsregio omtrent maximale capaciteit en eventuele aanvullende corona-maatregelen. Dit overleg vindt vandaag plaats, maar de uiteindelijke afspraken zullen echter te laat duidelijkheid geven m.b.t. de voorstelling van Michael Pilarczyk die kort daarna zou plaatsvinden. Daarom is besloten de voorstelling nu preventief te verplaatsen naar vrijdag 30 oktober, zodat de bezoekers snel duidelijkheid hebben. Bezoekers worden persoonlijk geïnformeerd. Hun kaartjes (en eventueel reeds aangeschafte parkeerkaartjes) worden kosteloos omgezet naar de nieuwe datum. Indien iemand op deze datum verhinderd is, zal restitutie aangeboden worden.

Theater aan de Parade en MAINSTAGE staan in nauw contact met de veiligheidsregio en hebben het volste vertrouwen in de doorgang van de andere voorstellingen in MAINSTAGE. Het theater voldoet aan alle normen van het RIVM en valt als culturele instelling niet onder de maximale groepsgrootte regel van 30. Deze pagina zal later vandaag geupdate worden, wanneer het veiligheidsoverleg heeft plaatsgevonden. 

Lees alles over de Corona-maatregelen voor een bezoek aan Cultuurstad Theaters via de onderstaande button.