Menu
Sluit

Mega Sprookjes Show en Mega Sint Show

Dikke pret met deze megaleuke familieshows in oktober en november.

Mega Sprookjes Show 6 oktober 2019
10.30 uur – 13.15 uur – 16.00 uur

Wegens groot succes wordt dit najaar wederom magischer dan ooit! De leukste familieshow van het jaar komt dit najaar terug naar de Nederlandse theaters! De Mega Sprookjes Show, inclusief meet & greet. Al je favoriete Sprookjeshelden zijn erbij, zoals Sneeuwwitje, Assepoester, Pinokkio, Doornroosje en de Prins! En dat in één show vol interactie, een spannend verhaal en de leukste hits! Het wordt een groot feest, ook voor de allerkleinsten. De prins wordt 18 jaar oud. Alle prinsessen zijn verliefd op hem en willen naar zijn verjaardagsfeest gaan, maar de heks gaat daar niet mee akkoord.

>> BESTEL KAARTEN

 

De Mega Sint Show 30 november 2019
10.30 uur – 13.15 uur – 16.00 uur

Ook terug in het theater met een gloednieuwe show is De Mega Sint Show! YouTube-idolen Party Piet Pablo en Love Piet maken samen met de kids één groot spektakel van en zingen hun grootste hits, zoals De Pieten Sinterklaas Move, Pietenliefde en de Pieten Style. Het is zover, Party Piet Pablo ontvangt in de show de enige echte Piet Award! Hij is er gigantisch trots op, maar Meneer van Driel is stinkend jaloers… Met een rare smoes steelt hij de award.

Love Piet en Party Piet Pablo gaan samen met Sinterklaas en de kinderen in de zaal op zoek naar de dief. Zullen ze hem vinden? Samen met de kinderen wordt het een groot feest in het theater met de grootste hits! Na afloop is er een meet & greet met de idolen voor een mooie foto en een échte handtekening! De kinderen gaan met een schorre stem voldaan naar huis.

>> BESTEL KAARTEN

Terug naar het nieuwsoverzicht