PERRON-3

Adres:
Hoff van Hollantlaan 1
5243 SR Rosmalen

Met het openbaar vervoer
Het NS-station in Rosmalen is naast PERRON-3 gelegen. U kunt ook gebruik maken van de bus. Plan uw reis via www.ns.nl of www.9292.nl.

Met de auto
Vanuit Oss/Nijmegen
Neem de A50/A59 richting ’s-Hertogenbosch. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neem je de eerste afslag. Vervolgens ga je op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeer je aan je rechterzijde PERRON-3. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga direct rechtsaf het parkeerterrein van PERRON-3 op.


Vanuit Eindhoven/Tilburg/Utrecht
Neem de A2 richting ’s-Hertogenbosch. Volg daarna de A59 in de richting van Oss/Nijmegen. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neem je de derde afslag. Vervolgens ga je op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeer je aan je rechterzijde PERRON-3. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga direct rechtsaf het parkeerterrein van PERRON-3 op.

Parkeren
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein. Aan de achterzijde van het pand is een grote parkeerplaats met extra ingang naar PERRON-3. Volg de borden "lang parkeren PERRON-3" naar de achterzijde. Via ingang D kunt u het pand betreden.

Naast de hoofdingang zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden. Parkeert u aan de achterzijde? Dan volgt u het looppad naar de achteringang. Door de vlakke tegels en de hellingbaan is ook deze ingang toegankelijk voor mindervaliden.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.