PERRON-3

Na het afgelopen theaterseizoen warm te hebben gelopen in Rosmalen, zijn we verheugd om onze samenwerking met PERRON-3 ook komend theaterseizoen weer voort te zetten. Met maar liefst 54 topvoorstellingen van o.a. Javier Guzman, Frédérique Spigt, Mark van de Veerdonk, Joris Linssen, Sara Kroos en nog vele anderen!PERRON-3 is het culturele hart van Rosmalen. De sfeervolle en moderne Theaterzaal met 250 stoelen is voorzien van hoogwaardig licht en geluid. De Kleine Zaal op de eerste etage beschikt over 72 comfortabele zitplaatsen en heeft een prettige en intieme ambiance.

www.perron-3.nlAdres

Hoff van Hollantlaan 1
5243 SR Rosmalen

Routebeschrijving
Het adres van PERRON-3 is Hoff van Hollantlaan 1 in Rosmalen. PERRON-3 is centraal gelegen, nabij de diverse uitvalswegen naar Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven en Tilburg. Daarnaast is PERRON-3 uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Trein:
Het NS-station in Rosmalen is naast PERRON-3 gelegen. Steek de weg over. Je loopt dan richting het pand van PERRON-3. De ingang vind je aan je rechterzijde.

Bus:
Neem lijn 3 naar Rosmalen. Stap uit bij de halte Station. PERRON-3 vind je recht tegenover de bushalte. Je kunt ook lijn 13 nemen naar Rosmalen. Stap dan uit bij halte Markt. Vervolgens loop je 5 minuten richting het station. Je loopt recht op PERRON-3 af, de ingang vind je aan de linkerzijde.

Auto:
Vanuit Oss/Nijmegen
Neem de A50/A59 richting ’s-Hertogenbosch. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neem je de eerste afslag. Vervolgens ga je op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeer je aan je rechterzijde PERRON-3. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga direct rechtsaf het parkeerterrein van PERRON-3 op.

Vanuit Eindhoven/Tilburg/Utrecht
Neem de A2 richting ’s-Hertogenbosch. Volg daarna de A59 in de richting van Oss/Nijmegen. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neem je de derde afslag. Vervolgens ga je op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeer je aan je rechterzijde PERRON-3. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga direct rechtsaf het parkeerterrein van PERRON-3 op.

Parkeren
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein. Aan de achterzijde van het pand is een grote parkeerplaats met extra ingang naar PERRON-3. Volg de borden "lang parkeren PERRON-3" naar de achterzijde. Via ingang D kunt u het pand betreden.

Naast de hoofdingang zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden. Parkeert u aan de achterzijde? Dan volgt u het looppad naar de achteringang. Door de vlakke tegels en de hellingbaan is ook deze ingang toegankelijk voor mindervaliden.


Voorstellingen in PERRON-3:

Cookies op theateraandeparade.nl

Welkom op de website van Theater aan de Parade! theateraandeparade.nl maakt gebruik van cookies. U kunt hierover meer lezen in het privacystatement.

Privacystatement

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.