Orangerie

Van oude kerk tot eigentijdse tempel. Of beter: poptempel. Die verandering beleeft de Orangerie in de Sint-Josephstraat. Met zijn schitterende glas-in-loodramen, muurschilderingen en houten kansel is deze kerk uit 1859 een uniek podium. Onder de hoge gewelven gaven onder andere Robert Cray, Guus Meeuwis, Def Americans en Cocker Rocks al sfeervolle concerten, dit seizoen is de eer aan De Dijk, en The Jazz Orchestra of the Concertgebouw.


Adresgegevens:
Orangerie
St. Josephstraat 15
5211 NH ’s-Hertogenbosch

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid
De Orangerie is centraal gelegen in het centrum van Den Bosch. De locatie ligt op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station en is ook per auto uitstekend bereikbaar via de snelwegen A59 of A2.

U kunt 24 uur per dag parkeren in Parkeergarage St-Josephstraat (Sint Josephstraat 1b) op slechts 50 meter afstand van de Orangerie. Let op: deze parkeergarage is drukbezocht. Alternatieve parkeermogelijkheden zijn De Arena (Arena 129, 5211 XV 's-Hertogenbosch), Parkeergarage Wolvenhoek (Wolvenhoek 12, 5211 HH 's-Hertogenbosch) of Zuid-Willemsvaart (Openlucht parkeerplaats).

Voorstellingen in Orangerie:

Cookies op theateraandeparade.nl

Welkom op de website van Theater aan de Parade! theateraandeparade.nl maakt gebruik van cookies. U kunt hierover meer lezen in het privacystatement.

Privacystatement

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.