Menu
Sluit

Jheronimus Bosch Art Center

Dit najaar mogen we weer een nieuwe locatie toevoegen voor onze programmering: Jheronimus Bosch Art Center! Jheronimus Bosch Art Center is gevesigd in de voormalige Sint-Jacobskerk. Een echte eerbetuiging aan kunstenaar Jheronimus Bosch. Dit multifunctionele centrum biedt een podium voor moderne kunst, concerten en optredens. De sfeer van deze prachtige eclectische kerk maakt de beleving van een klassiek concert compleet. Dit najaar kun je hier onder andere genieten van Meet the Classics, philharmonie zuidnederland en November Music.

JBAC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adres:
Jeroen Boschplein 2
5211 ML 's-Hertogenbosch

Bekijk hier uw route.

Corona-maatregelen:
Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan Jheronimus Bosch Art Center op een veilige manier te laten verlopen. Wij volgen alle richtlijnen van het RIVM. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en artiesten staan voorop. Tijdens het gehele theaterbezoek wordt rekening gehouden met de 1,5 meter-regel en er zijn extra hygiënemaatregelen getroffen. 

We proberen het aantal contactmomenten en het aantal momenten waarop oponthoud kan plaatsvinden tot een minimum te beperken. Hierdoor is er geen pauze. Ook vragen we u na de voorstelling de locatie via de aangegeven route weer te verlaten en niet te blijven napraten.

Huisregels rondom Corona

  • Houd altijd 1,5 meter afstand. 
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Was regelmatig je handen.
  • Blijf bij klachten thuis.
  • Je mag naast je lief zitten, of naast je huisgenoot. Geen huisgenoten en met meer dan 2 personen? Houd ook in de zaal 1,5 meter afstand.
  • Zorg goed voor elkaar. Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde omgeving.

We hebben door het hele theater uiteenlopende maatregelen genomen waardoor onze bezoekers, ons personeel en onze artiesten minimaal 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. 
Wij vragen u bij het kopen van uw kaarten of alle bezoekers uit één huishouden zijn. Vanaf 3 personen dient het uit 1 huishouden te bestaan. Bij 2 personen mogen het ook 2 huishoudens zijn. Is dit niet het geval, vragen wij u om uw kaarten apart te bestellen. Op deze manier zorgt ons verkoopsysteem ervoor dat u op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar wordt geplaatst. Als u hier niet uitkomt, kunt u contact met ons opnemen op: info@theateraandeparade.nl of op werkdagen tussen 13.00 uur – 17.00 uur via 073-6809 809.