Vlogs

In Theater aan de Parade werken meer dan 100 medewerkers, stagiaires en oproepkrachten. Samen zorgen zij ervoor dat dagelijks het doek opengaat en u een mooie avond uit beleeft in ons theater en alles wat daar verder bij komt kijken. Marco Lopes neemt je mee en vertelt je meer over het reilen en zeilen zowel voor als achter de schermen. Kijk en luister mee! We laten het u graag zien.

TP vlog #4: De grote verdwijntruc van Hans Klok

Met Bossche bollen op zak is Marco Lopes naar Hans Klok in Carré afgereisd. Waarom gaat Hans naar Las Vegas en wat kunnen we verwachten van zijn afscheiddshow 'House of Horror'? Je hoort het allemaal in deze nieuwe vlog!

 

TP Vlog #3: Ge bent er keind aon huis
Het is weer februari, dus tijd voor carnaval! En er is dit jaar weer vanalles te doen ín het Hoftheater der Amadeiro's. De hele kiet is weer geopend! Marco Lopes nam alvast een kijkje en sprak met onze Hoftheaterbaas Esther van Bilsen.

TP Vlog #2: From Den Bosch with Bossche Bollen
We brachten een bezoekje aan multitalenten Stanley Burleson en Freek Bartels om met hen te kletsen over de swingende musical From Sammy with Love. En daar moest natuurlijk ook bij gedanst worden!
 


TP Vlog #1: Een lekkere start van het seizoen

Marco Lopes is alleen heel even kwijt wáár TP dan ook alweer zit... kijk je mee naar de eerste vlog?


Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.