Theater te huur


OOK HET PODIUM VOOR AL UW ZAKELIJKE EVENEMENTEN
Theater aan de Parade, pal naast de Kathedrale Basiliek Sint-Jan in het centrum van de gezellige historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch, is gemakkelijk te vinden en te bereiken met zowel het openbaar vervoer als op eigen gelegenheid. In de directe omgeving van ons theater is voldoende parkeergelegenheid

Multifunctioneel
Wat maakt Theater aan de Parade bij uitstek geschikt voor het doel dat u voor ogen heeft? Vooral het multifunctionele karakter van onze accommodatie, dat uniek is in de regio ‘s-Hertogenbosch. Onze zalen zijn in te richten voor diverse activiteiten zoals recepties, ceremonies, congressen, product-presentaties en sit-down diners. Catering, in tal van varianten, kunnen wij daarbij voor u verzorgen. Belangrijk is natuurlijk ook de ervaring, kennis en flexibiliteit van staf en personeel. Vanaf het eerste contact doen wij ons uiterste best voor u en uw gasten, of dat er nu 20 of 1500 zijn.

Benieuwd naar alle beschikbare ruimtes en zalen? Maak alvast een virtuele tour door Theater aan de Parade! 
 
Meer informatie over de huurmogelijkheden bij Theater aan de Parade vindt u onder het kopje zakelijk. Liever iemand persoonlijk spreken? Neem dan contact op met Esther of Marga via verhuur@theateraandeparade.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 073 - 6 809 878. 

  
 

 

Cookies op theateraandeparade.nl

Welkom op de website van Theater aan de Parade! theateraandeparade.nl maakt gebruik van cookies. U kunt hierover meer lezen in het privacystatement.

Privacystatement

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.