Geef een avondje theater cadeauWat is er leuker dan een avondje theater cadeau doen? Naast de Podium Cadeaukaart is er nu ook de TP Cadeaubon, speciaal voor theatervoorstellingen in Theater aan de Parade. Bumba, Jandino Asporaat, Nederlands Dans Theater 2 of Casino de Musical met een hapje en een drankje na afloop; het kan allemaal met de TP Cadeaubon. De TP Cadeaubon is te koop aan de kassa van Theater aan de Parade en verkrijgbaar in coupures van € 5,00, € 10,00 en € 25,00.  

Voorwaarden TP Cadeaubon


Theater
De TP Cadeaubon geldt voor alle theatervoorstellingen in Theater aan de Parade en is tegenwoordig ook te besteden in het Theatercafé. Ideaal als je iemand op een compleet avondje uit wilt trakteren! De bon is niet inwisselbaar voor merchandise, zoals programmaboeken, cd’s, dvd’s etc.

Online reserveren

Het is mogelijk om bij een internetbestelling een TP Cadeaubon te verzilveren tot maximaal het aankoopbedrag van uw bestelling. Neem de cadeaubon(nen) op de avond of middag van de voorstelling mee naar de kassa. Op vertoon van uw entreekaarten of uw bestelbevestiging krijgt u het tegoed contant retour.

Geldigheid
Op de bon staat een uitgiftedatum. De bon is geldig tot 5 jaar na de uitgiftedatum.

Teruggave

Bij verzilvering van de bon wordt maximaal 15% van de waarde van de cadeaubon contant teruggegeven.

Verzending

Cadeaubonnen zijn waardebonnen, daarom adviseren wij u de cadeaubonnen aan de kassa van Theater aan de Parade te kopen.

Openingstijden kassa:
Zondag & maandag - gesloten
Dinsdag t/m vrijdag - 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag - 13.00 - 17.00 uur
Ook is het theater altijd één uur voor aanvang van een voorstelling geopend.

Diefstal/verlies

Iedere cadeaubon is voorzien van een uniek nummer en wordt slechts éénmaal verstrekt. U dient de cadeaubon en het nummer zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van het nummer) of verlies van de cadeaubon vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen en nummers kunnen worden gebruikt. Theater aan de Parade behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeaubon en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.

Cookies op theateraandeparade.nl

Welkom op de website van Theater aan de Parade! theateraandeparade.nl maakt gebruik van cookies. U kunt hierover meer lezen in het privacystatement.

Privacystatement

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.