TP Theater Vrienden


TP Theater Vrienden-oprichters Jannie Storm en Marian van Vugt
 
U houdt van theater, maar u gaat liever niet alleen? Sluit dan aan bij TP Theater Vrienden, dé theatervriendengroep van Theater aan de Parade. Theater beleef je tenslotte samen!

U bent dol op theater, maar er is niemand met wie u uw passie kunt delen. Bijvoorbeeld omdat u gescheiden bent, uw partner bent verloren of een partner hebt die niet van theater houdt. En om nou in uw eentje een voorstelling te bezoeken is ook zo ongezellig...
 
Herkenbaar? Speciaal voor alleengaande [niet te verwarren met alleenstaande] theaterliefhebbers zoals u, heeft Theater aan de Parade samen met twee enthousiaste dames, Marian van Vugt en Jannie Storm, TP Theater Vrienden opgericht: een gezellige club van 40-plussers die met elkaar het theater bezoeken.
 
Hoe werkt het?
Aanmelden voor TP Theater Vrienden kan via het e-mailadres amicitheatervrienden@gmail.com dat door Jannie Storm en Gertrude de Leeuw wordt beheerd. Elk kwartaal selecteert Theater aan de Parade in overleg met hen een aantal voorstellingen in verschillende genres: van toneel tot dans en van klassieke muziek tot opera. Middels een bestelformulier kunt u zich opgeven voor de voorstelling(en) van uw keuze. Het theater zorgt ervoor dat de kaarten worden gereserveerd, rekening houdend met het feit dat jullie bij elkaar zitten. U kunt de kaarten contant betalen aan de kassa van het theater. 
 
Herkenbaar
Voor de herkenbaarheid is voor TP Theater Vrienden een speciaal logo ontworpen. Marian en/of Jannie is circa 30 minuten voor aanvang van elke voorstelling aanwezig om u op te vangen en op de foyer worden twee statafels gereserveerd voor TP Theater Vrienden. Wel zo gezellig! 
 
Vrijblijvend
Na afloop kunt u samen nog wat drinken en napraten over de voorstelling. Eens in het kwartaal organiseert TP Theater Vrienden een informele kennismakingsborrel voor belangstellenden. Wilt u hiervan op de hoogte worden gesteld? Meldt u zich dan vrijblijvend aan via amicitheatervrienden@gmail.com. Deelname aan TP Theater Vrienden verplicht tot niets en is bovendien gratis. 
 
Schroom dus niet en meldt u aan bij TP Theater Vrienden: theater beleef je tenslotte samen!
 

Cookies op theateraandeparade.nl

Welkom op de website van Theater aan de Parade! theateraandeparade.nl maakt gebruik van cookies. U kunt hierover meer lezen in het privacystatement.

Privacystatement

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.