Route/Parkeren: PERRON-3

Routebeschrijving
Het adres van PERRON-3 is Hoff van Hollantlaan 1 in Rosmalen. PERRON-3 is centraal gelegen, nabij de diverse uitvalswegen naar Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Eindhoven en Tilburg. Daarnaast is PERRON-3 uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.Vanuit Oss/Nijmegen
Neem de A50/A59 richting ’s-Hertogenbosch. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neem je de eerste afslag. Vervolgens ga je op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeer je aan je rechterzijde PERRON-3. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga direct rechtsaf het parkeerterrein van PERRON-3 op.

Vanuit Eindhoven/Tilburg/Utrecht
Neem de A2 richting ’s-Hertogenbosch. Volg daarna de A59 in de richting van Oss/Nijmegen. Neem de afslag Rosmalen Oost. Op de rotonde neem je de derde afslag. Vervolgens ga je op de volgende rotonde rechtdoor (tweede afslag: Deken van Roestellaan). Vervolg deze weg. Na de spoorwegovergang passeer je aan je rechterzijde PERRON-3. Neem de eerste afslag rechtsaf (Hoff van Hollantlaan). Ga direct rechtsaf het parkeerterrein van PERRON-3 op.Gratis parkeren
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein. Aan de achterzijde van het pand is een grote parkeerplaats met extra ingang naar PERRON-3. Volg de borden "lang parkeren PERRON-3" naar de achterzijde. Via ingang D kun je het pand betreden.

Parkeren mindervaliden
Naast de hoofdingang zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden. Parkeer je aan de achterzijde? Dan volg je het looppad naar de achteringang. Door de vlakke tegels en de hellingbaan is ook deze ingang toegankelijk voor mindervaliden.
Trein
Het NS-station in Rosmalen is naast PERRON-3 gelegen. Steek de weg over. Je loopt dan richting het pand van PERRON-3. De ingang vind je aan je rechterzijde.

Bus
Neem lijn 3 naar Rosmalen. Stap uit bij de halte Station. PERRON-3 vind je recht tegenover de bushalte. Je kunt ook lijn 13 nemen naar Rosmalen. Stap dan uit bij halte Markt. Vervolgens loop je 5 minuten richting het station. Je loopt recht op PERRON-3 af, de ingang vind je aan de linkerzijde.
 

Cookies op theateraandeparade.nl

Welkom op de website van Theater aan de Parade! theateraandeparade.nl maakt gebruik van cookies. U kunt hierover meer lezen in het privacystatement.

Privacystatement

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.