Kaartverkoop door derden

Kaartverkoop door anderen dan Theater aan de Parade
Het komt voor dat kaarten voor een voorstelling in Theater aan de Parade worden aangeboden door derden, anders dan de door ons erkende (voor)verkoopadressen. Soms zijn deze partijen onrechtmatig in het bezit van kaarten. Theater aan de Parade wijst erop dat het ongewenst is kaarten voor een voorstelling aan anderen door te verkopen en/of aan derden te verstrekken, voor of in het kader van commerciële doeleinden.
 
Theater aan de Parade attendeert de kopers van deze kaarten op het volgende:
  • U betaalt vaak onnodig hoge bedragen.
  • Een via derden verkregen kaart wordt niet geruild voor een andere kaart en er wordt geen geld voor teruggegeven.
  • Theater aan de Parade is niet aansprakelijk voor 'illegale' kaartverkoop en/of nalatigheid van of oplichting door derde partijen. Op vertoon van een ongeldig of illegaal verkregen ticket behouden wij het recht voor bezoekers de toegang tot een voorstelling te weigeren.
  • Slechts aanschaf bij erkende (voor)verkoopadressen garandeert de geldigheid van een ticket.

Door ZNTM erkende verkoopadressen zijn (naast de kassa van Theater aan de Parade) Eventim en Nationale Theater Kassa. Kijk voor alle zekerheid op www.weetwaarjekoopt.nl

Voor onze bezoekersvoorwaarden verwijzen wij u naar de algemene bezoekersvoorwaarden 2002 van de VSCD (Vereniging van Schouwburgen en Concertgebouwdirecties).

Hebt u nog vragen, bel dan naar 0900 - 33 72 72 3, mail naar info@theateraandeparade.nl of raadpleeg webcare op Twitter of Facebook.
 

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.