TP Cadeaubon

Wat is er leuker dan een avondje theater cadeau doen? Naast de Podium Cadeaukaart is er nu ook de TP Cadeaubon, speciaal voor voorstellingen in Theater aan de Parade. De TP Cadeaubon geldt voor alle theatervoorstellingen in Theater aan de Parade en is ook te besteden in het Theatercafé. Ideaal als u iemand op een compleet avondje uit wilt trakteren! De TP Cadeaubon is te koop aan de kassa van Theater aan de Parade en verkrijgbaar in coupures van € 5,-, € 10,- en € 25,-.  

Voorwaarden TP Cadeaubon

Geldigheid
De bon is niet inwisselbaar voor merchandise, zoals programmaboeken, cd’s, dvd’s etc.

Online reserveren
Het is mogelijk om bij een internetbestelling een TP Cadeaubon te verzilveren tot maximaal het aankoopbedrag van uw bestelling. Neem de cadeaubon(nen) op de avond of middag van de voorstelling mee naar de kassa. Op vertoon van uw entreekaarten of uw bestelbevestiging krijgt u het tegoed contant retour.

Geldigheid
Op de bon staat een uitgiftedatum. De bon is geldig tot 5 jaar na de uitgiftedatum.

Teruggave
Bij verzilvering van de bon wordt maximaal 15% van de waarde van de cadeaubon contant teruggegeven.

Verzending
Cadeaubonnen zijn waardebonnen, daarom adviseren wij u de cadeaubonnen aan de kassa van Theater aan de Parade te kopen.

Diefstal/verlies
Iedere cadeaubon is voorzien van een uniek nummer en wordt slechts éénmaal verstrekt. U dient de cadeaubon en het nummer zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van het nummer) of verlies van de cadeaubon vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen en nummers kunnen worden gebruikt. Theater aan de Parade behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeaubon en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.