Met korting naar het theater

Theater is voor iedereen! Daarom bieden wij op diverse manieren korting of leuke extra's aan.

Studenten & CJP-pas

Arme student? Voor een klein prijsje zit jij bij de meeste voorstellingen! Of je nu houdt van toneel, dans, opera, komedie of klassieke muziek, het is er allemaal. En nog goedkoop ook! Graag willen we je kennis laten maken met al deze genres tegen een zeer voordelig tarief.
Ben jij nog geen 30 jaar en beschik je over een schoolpas, collegekaart, CJP-pas of Cultuurkaart? Dan kun je in de meeste gevallen* voor een klein prijsje naar voorstellingen in Theater aan de Parade. Je krijgt er dan ook nog een gratis drankje bij. 
* Indien er bij een voorstelling een student/CJP prijs staat. 

Cultuurkaart

Natuurlijk kun je voorstellingen bij Theater aan de Parade met je Cultuurkaart betalen. Iedere leerling in het Voortgezet Onderwijs heeft een Cultuurkaart met daarop een tegoed van €15,-. Als CKV-leerling ontvang je zelfs een tegoed van €25,-. Een tientje daarvan kun je zelf uitgeven. Je school kan ervoor kiezen om de overige €15,- collectief te besteden of naar eigen keuze van de leerlingen.
Als je wilt betalen met je Cultuurkaart, kun je telefonisch reserveren of direct naar de kassa komen om de kaarten te kopen. Je kunt dus niet online met de Cultuurkaart betalen. Op www.cultuurkaart.nl kan je je saldo bekijken. Als je saldo niet toereikend is, kun je het resterende bedrag ook contant bijbetalen.

Educatief programma

Het educatieve beleid van Theater aan de Parade richt zich vooral op leerlingen in het Voortgezet Onderwijs en MBO. Dit houdt in: advies bij keuze van voorstellingen, levering van educatief materiaal, organiseren van inleidingen en workshops bij voorstellingen in samenwerking met diverse gezelschappen en verzorgen van rondleidingen. Meer info? Mail naar Stephanie Vorstenbosch via s.vorstenbosch@theateraandeparade.nl.

Korting met je biebpas

In seizoen 18/19 staan er weer heel wat grappige, spannende, gekke maar vooral mooie jeugdvoorstellingen op het programma! Bij een aantal van deze voorstellingen krijgt u op vertoon van uw Biebpas bij de kassa van Theater aan de Parade € 5,- korting op de toegangsprijs. Dit staat bij een voorstelling aangegeven met Biebprijs.

Voorwaarden
De korting is alleen geldig op vertoon van uw BIEBpas. Deze korting geldt niet voor reeds gekochte kaarten en op = op. Kaartjes kunt u zowel online als bij de theaterkassa aanschaffen.

We Are Public

Bent u al lid van We Are Public? Met aan abonnement van We Are Public kunt u voor €15,- per maand gratis naar tal van voorstellingen. Ook in Theater aan de Parade kunt u regelmatig terecht om een voorstelling te bezoeken met uw We Are Public pas. Hier vindt u het actuele programmaoverzicht.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.