TP Kidsreporters

Tatadadaaa! Theater aan de Parade stelt graag aan je voor: onze TP Kidsreporters! Ayla, Aylin en Jesse zijn enthousiaste kids die voor Theater aan de Parade met hun camera op pad gaan om de leukste, grappigste en gekste filmpjes te maken over voorstellingen die zij bezoeken. V.l.n.r.: Aylin, Jesse en Ayla.
...................................................................................................................

Aylin Eser (10 jaar)
Aylin vindt vooral sporten heel erg leuk. Ze heeft al van alles gedaan: ballet, voetbal, judo, karate, hiphop, basketbal, zwemmen én schaken. Op dit moment speelt ze hockey bij MHC-MD7 in Rosmalen. Samen met haar moeder en broer gaat zij vaak naar de bioscoop of het theater. Toen ze drie jaar oud was, ging ze samen met mama voor de eerste keer naar een voorstelling van Sesamstraat. Sindsdien wil ze zelf ook graag op het podium staan. 

Aylin bezocht de voorstelling Raad eens hoeveel ik van je hou en maakte hier een leuk filmpje over. Op donderdag 6 april mag Aylin naar Snorro in Theater aan de Parade.

...................................................................................................................

Jesse Hamilton (11 jaar)
Kidsreporter Jesse is drummer en zit al een aantal jaar bij de scouting in Rosmalen. Het allerleukste vindt hij het kamp, waar ze vaak buiten spelen of boven het vuur een worstje of marshmallow warm maken. Hij is ook dol op verhalen vertellen, theatervoorstellingen en films. De leukste voorstelling vond hij Pippi Langkous, omdat daar heel veel liedjes in zitten. “Ik heb heel hard gelachen!”. Jesse wil later graag een uitvinder worden. Of professionele drummer. Of wie weet wel een hele goede reporter…!

Dit seizoen ging Jesse naar Dolfje Weerwolfje (dinsdag 27 december) in Theater aan de Parade en hij vond het geweldig!

...................................................................................................................

Ayla van Santen (8 jaar)
Ayla is een echte kletskous. Want zoals ze zelf zegt: “Ik klets héééééél veel! Ik hou van buiten spelen, zingen en dansen op ‘Kinderen voor Kinderen’, ‘Junior Songfestival’ en ‘Gers Pardoel’. Ze vindt het dan ook heel leuk om naar een theatervoorstelling te gaan en vooral als ze daarna nog een filmpje vol mag kletsen. Ayla vond net als Jesse de voorstelling van Pippi Langkous erg grappig. Als ze later groot is wil ze heel veel dingen worden: archeoloog, bioloog, bokskampioen, dierenarts én mama.

TP Kidsreporter Ayla ging naar de voorstelling Checkpoint en maakte hier een leuk filmpje over. 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.