Korting met je Biebpas op de leukste jeugdvoorstellingen!

In seizoen 16/17 staan er weer heel wat grappige, spannende, gekke maar vooral mooie jeugdvoorstellingen op het programma! Bij een aantal van deze voorstellingen krijg je op vertoon van je Biebpas bij de kassa van Theater aan de Parade € 5,- korting op de toegangsprijs. Welke voorstellingen dat zijn? Dat lees je hieronder.
...................................................................................................................

ROODKAPJE DE MUSICAL (4+)Na Rapunzel en Thomas de Stoomlocomotief blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen Roodkapje De Musical nieuw leven in. Het welbekende meisje wordt gespeeld door Maud Mulder. Roodkapje, de hilarische vegetarische wolf en zijn gemene vrouw, zullen menig kinderhartje en dat van hun (groot)ouders sneller doen kloppen. Met prachtige kostuums en swingende meezingliedjes is dit een magische voorstelling die je niet mag missen.

Woensdag 8 maart | 15.00 uur
Biebprijs kind: € 14,00 (i.p.v. € 19,00)
Biebprijs volwassene: € 17,50 (i.p.v. € 22,50)
...................................................................................................................

O.v.v. BIEB ontvangen Biebleden een korting van € 5,- op bovengenoemde voorstellingen. Deze korting is alleen geldig i.c.m. uw BIEBpas. Deze korting geldt niet voor reeds gekochte kaarten en op = op. Kaartjes kun je reserveren via 0900 – 33 72 72 3 (lokaal tarief) o.v.v. Bieb of bij de kassa van Theater aan de Parade. Deze korting geldt niet voor reeds gekochte kaarten en op = op.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.