Kinderfeestjes

JARIGEN ZIJN DE BAAS!
Huh, is dit Nooitgedachtland van Peter Pan? Nee, dit is Theater aan de Parade en daar zijn op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag jarigen de baas! Op die dagen zijn de allermooiste en meest spannende jeugdvoorstellingen te zien. Dus als jij al je vriendjes en vriendinnetjes uitnodigt, dan zorgen wij voor taart met kaarsjes en limonade op een mooi versierde tafel.

Wil je je verjaardag nóg bijzonderder maken, dan kun je na de voorstelling een ontdekkingstocht door het theater maken en een kijkje achter de schermen nemen. Je kunt kiezen uit twee Verjaardagspakketten:

Verjaardagspakket 1
€ 5,50 per kind, exclusief entreebewijs voorstelling:
Vooraf taart en limonade, na de voorstelling een verrassingsbox met drinken en wat lekkers.

Verjaardagspakket 2
€ 9,75 per kind, exclusief entreebewijs voorstelling:
Vooraf taart en limonade, na de voorstelling een verrassingsbox met drinken en wat lekkers. Een ontdekkingstocht van circa een uur onder deskundige begeleiding door het hele theater. Aangepast aan de leeftijd.

Minimaal aantal kinderen: 8
Leeftijd vanaf 4 jaar.

Voor meer informatie kunnen je ouders bellen naar 073-6 809 878 of mailen naar verhuur@theateraandeparade.nl.

Stoelverhoger
Koninklijk zitten in Theater aan de Parade! Speciaal voor kids ontwikkelden we stoelverhogers die superlekker zitten én multifunctioneel zijn: het is een stoelverhoger, kussentje en tas ineen! Geen knellende beentjes meer, maar luchtig en comfortabel zitten. Voor slechts €1,- kun je je eigen stoelverhoger voortaan meenemen naar het theater.


 

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.