CJP en studenten

CJP & STUDENTEN
Arme student? Voor een zachter prijsje zit jij bij de meeste voorstellingen! In Theater aan de Parade kun je kiezen uit een zeer divers aanbod. Of je nu houdt van toneel, dans, opera, komedie of klassieke muziek, het is er allemaal. En nog goedkoop ook! Graag willen we je kennis laten maken met al deze genres tegen een zeer voordelig tarief.

Ben jij nog geen 30 jaar en beschik je over een schoolpas, collegekaart, CJP of Cultuurkaart? Dan kun je in de meeste gevallen voor een zachter prijsje naar de meeste voorstellingen in Theater aan de Parade. Je krijgt er dan ook nog een gratis drankje bij.

Er is een aantal voorstellingen uitgesloten, zoals grote cabaret- of musicaluitvoeringen. Daarvoor gelden in de meeste gevallen de reguliere prijzen. 
-------------------------------------------------------------------------------
SOCIAL MEDIA
Wil je geheel op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, aanbiedingen, bijgeboekte en/of geannuleerde voorstellingen, film releases, acties, evenementen, last minutes etc etc. like ons dan op Facebook of volg ons op Twitter! Ook beschikken we over een eigen YouTube-kanaal en Instagram-account met de leukste backstage pics & video's.


-------------------------------------------------------------------------------
CULTUURKAART
Natuurlijk kun je voorstellingen bij Theater aan de Parade met je Cultuurkaart betalen. Iedere leerling van het Voortgezet Onderwijs heeft een Cultuurkaart met daarop een tegoed van € 15,00. Als CKV-leerling ontvang je zelfs een tegoed van € 25,00. Een tientje daarvan kun je zelf uitgeven. Je school kan ervoor kiezen om de overige € 15,00 collectief te besteden of naar eigen keuze van de leerlingen.

Als je wilt betalen met je Cultuurkaart, kun je telefonisch reserveren of direct naar de kassa komen om de kaarten te kopen. Je kunt dus niet via deze website met de Cultuurkaart betalen. Het telefoonnummer van de kassa is 0900 - 33 72 72 3 (lokaal tarief) De meeste voorstellingen hebben een jongeren CJP-prijs. Op www.cultuurkaart.nl kan je je saldo bekijken. Als er bijvoorbeeld € 10,00 op je kaart staat en een kaartje kost € 13,00 is het ook mogelijk om de rest van het bedrag contant te betalen.
--------------------------------------------------------------------------------
EDUCATIEF MAATWERK OP AANVRAAG

Het educatieve beleid van Theater aan de Parade richt zich vooral op leerlingen in het Voortgezet Onderwijs en MBO. Dit houdt in: advies bij keuze van voorstellingen, levering van educatief materiaal, organiseren van inleidingen en workshops bij voorstellingen in samenwerking met diverse gezelschappen en verzorgen van rondleidingen. Meer info? Mail Stephanie Vorstenbosch op: stvo@theateraandeparade.nl.
 

Cookies op theateraandeparade.nl

Welkom op de website van Theater aan de Parade! theateraandeparade.nl maakt gebruik van cookies. U kunt hierover meer lezen in het privacystatement.

Privacystatement

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.