Menu
Sluit

Horecamanager gezocht

Theater aan de Parade heeft per 1 december een vacature voor een:
Horecamanager voor 30 uur

 

Theater aan de Parade
Theater aan de Parade ligt aan een van de mooiste pleinen van Nederland en heeft van oudsher sfeer, gezelligheid en een warme, maar nu nog ouderwetse theaterzaal. Het theater hoort bij de stad, heeft een goede naam en biedt naast het reguliere aanbod ruimte voor experiment, festivals en het bedrijfsleven. Jaarlijks komen er meer dan 200.000 bezoekers. De activiteiten rondom carnaval nemen een belangrijke plaats in en de amateurgezelschappen zijn er meer dan welkom. Inmiddels liggen er concrete plannen voor nieuwbouw van het theater op dezelfde locatie. Tijdens de bouwperiode (2020-2023) programmeert het theater op andere locaties in de stad. De Zuid Nederlandse Theatermaatschappij (ZNTM) B.V. exploiteert het theater inclusief de horeca. Op dit moment is een interim-directeur aangesteld voor o.a. de voorbereidingen tijdelijke locatie(s) en start nieuwbouw. Onze organisatie bestaat uit 60 medewerkers. De afdeling Horeca bestaat uit een afdelingsmanager, 3 horecamanagers en een (flexibel) team van horeca medewerkers.

Theater aan de Parade heeft per 1 december een vacature voor een: Horecamanager voor 30 uur

Wat ga je doen? 

  • je bent verantwoordelijk voor de ontvangst, begeleiding en bediening van het publiek en artiesten.
  • je geeft operationeel leiding aan medewerkers (waaronder ook oproepkrachten, stagiaires en ingeleend personeel).
  • je draagt verantwoordelijkheid voor de horeca-arrangementen van het Theatercafé.
  • je bent bij openstelling van het gebouw verantwoordelijk voor de voortgang van activiteiten en fungeert daarbij voor horeca-aangelegenheden als aanspreekpunt voor de bezoekers, gebruikers en opdrachtgevers van de accommodatie.
  • je draagt zorg voor de personeelsplanning (werving en selectie), het inroosteren van portiersdiensten, garderobe, ouvreusediensten, toiletdiensten en bedienend personeel (buffetten, uitgiftepunten en catering).
  • je ziet toe op de representativiteit en hospitality van de horecamedewerkers en de publieksruimten;
  • je zorgt voor een veilige omgeving en bent onderdeel van het BHV-team;
  • je ziet toe op de naleving van regels zoals vastgelegd in huisreglementen;
  • je zorgt voor een juiste administratieve verwerking van de horecageldstroom, verwerking van voorraden en ziet toe op bestellingen voor geplande activiteiten.
  • je draagt zorg voor de invoering en handhaving van normen en voorschriften op het terrein van HACCP.

Wat vragen wij?
Je hebt een relevante opleiding op MBO+ niveau en hebt aantoonbare werkervaring met evenementen en/of horeca. Je bent communicatief sterk, je hebt gevoel voor hospitality, je werkt zelfstandig en je vindt het leuk om ook de administratieve taken die bij de functie horen goed en zorgvuldig uit te voeren. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift goed, het is een pré als je ook andere talen, zoals Engels, Duits en Frans beheerst. Verder ben je representatief en in het bezit van een BHV-diploma of bereid dit te behalen.

Wat bieden wij? 
Theater aan de Parade biedt een uitdagende functie waarbij je start met een jaarcontract voor gemiddeld 30 uur per week. In het seizoen werk je wat meer uren en in de zomerperiode wat minder, dit gaat in overleg. Je werkt in roosterdienst, veel van onze diensten draai je op de avonden en weekenden. Het theater volgt de cao Nederlandse Podia, de functie is ingedeeld in schaal 6.

Solliciteren
Ben jij onze nieuwe horecamanager? Stuur dan jouw motivatiebrief voorzien van een CV uiterlijk 19 oktober a.s. per email naar: h.vanvelzen@theateraandeparade.nl o.v.v. vacature Horecamanager. Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Marie-José Meeuwissen, tel: 073-6809 927.

Bekijk het nieuwsoverzicht