Menu
Sluit

Hoofd Techniek & Gebouwen

Theater aan de Parade ligt aan een van de mooiste pleinen van Nederland en heeft van oudsher sfeer, gezelligheid en een warme, maar nu nog ouderwetse theaterzaal. Het theater hoort bij de stad, heeft een goede naam en biedt naast het reguliere aanbod ruimte voor experiment, festivals en het bedrijfsleven. Jaarlijks komen er meer dan 200.000 bezoekers. De activiteiten rondom carnaval nemen een belangrijke plaats in en de amateurgezelschappen zijn er meer dan welkom. We gaan een spannende en nieuwe periode in. Theater aan de Parade bouwt namelijk aan de toekomst. Het huidige gebouw is gedateerd en er liggen inmiddels concrete plannen voor nieuwbouw op dezelfde locatie. Tijdens de bouwperiode (2020-2023) programmeert het theater op andere locaties in de stad. 

Als Hoofd Techniek en Gebouwen ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van beleid en de uitvoering hiervan t.a.v. de afdeling Techniek en Gebouwen, waar zowel facilitaire dienstverlening, gebouwenbeheer, veiligheid als podiumtechniek samen komen. 

Je zorgt als coachende leidinggevende dat jij met jouw team op een efficiënte en doelmatige wijze uitvoering geeft aan de gehele facilitaire ondersteuning en de podiumtechniek. Daarnaast heb je een adviserende rol richting de directeur op jouw vakgebied. 
De komende jaren wordt er naar de bouw van een heel nieuw theater toegewerkt, een mooie uitdaging waar we een enthousiast en sturing gevend hoofd voor zoeken die het stokje van het huidige hoofd overneemt (deze gaat per 1 augustus met pensioen). 

Wat ga je doen?

  •  Je geeft op een coachende en resultaatgerichte wijze leiding aan de afdeling Techniek en Gebouwen; 
  • Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en bewaken van het beleid t.a.v. gebouw- en facilitaire zaken en podiumtechniek; 
  • Je adviseert de directeur op het vakgebied en bent mede verantwoordelijk voor het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen; 
  • Je bent verantwoordelijk voor de (meerjaren)onderhouds- en investeringsplannen; 
  • Je bent verantwoordelijk voor het afdelingsbudget, de huisvestings- en investeringsbudgetten en voor het onderhandelen over contracten met uitvoerende partijen en opdrachtgevers; 
  • Je bent verantwoordelijk voor de activiteitenplanning en draagt zorg voor een juiste personeelsbezetting; 
  • Je zorgt voor een optimale dienstverlening voor de gebruikers van het theater, je handelt vragen en eventuele klachten correct af;
  • Je bent verantwoordelijk voor een goede uitvoering van het arbobeleid en de bedrijfshulpverlening; 
  • Je onderhoudt een relevant netwerk, volgt trends en vakinhoudelijke ontwikkelingen en signaleert kansen.
  • Jij hebt al ervaring als leidinggevende in een soortgelijke functie. Je houdt van uitdagingen en je wilt het beste uit jouw mensen halen. Je hebt affiniteit met de culturele sector en hebt een relevante opleiding op HBO / WO – niveau. Je kan zowel strategisch denken maar hebt ook een hands on mentaliteit. Verder ben je resultaatgericht, flexibel en stressbestendig. 


Wat bieden wij?

Een uitdagende functie voor 32 tot 36 uur. Theater aan de Parade is aangesloten bij de cao Nederlandse Podia. De functie is ingedeeld in schaal 8 van deze cao. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteren

Ben jij ons nieuwe Hoofd Techniek & Gebouwen? Stuur dan jouw motivatiebrief voorzien van een CV uiterlijk 11 april per email naar: r.vanleenen@theateraandeparade.nl o.v.v. vacature Hoofd Techniek en Gebouwen. Mocht je vragen hebben over de functie, dan kun je ze per mail stellen aan Rianne van Leenen.