Menu
Sluit

Het volledige theaterseizoen 2019-2020 is bekend!

Kunt u niet wachten op ons nieuwe seizoensmagazine? Via onderstaande link kunt u alvast een blik werpen op een overzicht van ons hele theaterseizoen!

 

>> Bekijk het volledige seizoen!

 

Waar wij naar uitkijken?

Najib Amhali die een tijdje afstand nam van het theater, maar nu zeker zo sterk terugkomt staat hoog op ons lijstje. Verder hebben we ook hoge verwachtingen van De Achterkant van Den Bosch, komt dit jaar een bloedstollende Horror voorstelling met Halloween naar het theater en zit je gegarandeerd te swingen bij de Broadway-hit Kinky Boots

Van buiten de landsgrenzen komt ook het Canadese circusgezelschap Flip Fabrique met hun energieke voorstelling Transit. We zijn ook erg blij dat we het Amsterdams Sinfonietta en Nederlands Kamerkoor mogen verwelkomen, een Efteling musical, Christel de Laat, Daniël Arends, Pieter Derks en ook Scapino Ballet Rotterdam. En dit is natuurlijk maar een kleine greep uit het veelzijdige programma voor komend seizoen!

Heeft u al een Vriendenpas?

Als Vriend van Theater aan de Parade heeft u naast korting op vrijwel het gehele aanbod ook weer recht op voorrang bij de voorverkoop. Die begint op dinsdag 28 mei om 09.00 uur; de reguliere verkoop exact een week later op dinsdag 4 juni. Bestel de pas voor 14 mei, dan ontvangt u het nieuwe seizoensmagazine met het gehele programma in de week van 20-25 mei thuis op de mat. De pas wordt niet automatisch verlengd.

Nieuwe website mét Wensenlijstje

U heeft het inmiddels vast al wel gezien, maar we hebben een compleet nieuwe website! Hierop kunt u voortaan uw favoriete voorstellingen bewaren op uw persoonlijke wensenlijstje. Zo hoeft u met de start van de voorverkoop niet meer alle voorstellingen op te zoeken, wel zo handig! Het volledige programma staat begin mei online. 

 

>> Meer nieuws lezen? Hier vindt u ons volledige nieuwsoverzicht.