Menu
Sluit

De lente is officieel begonnen en ook in het theater is dat te merken!

Ga mee op ontdekkingstocht bij de boerderij van Boer Boris (4+) of help Gonnie & Gijsje (2+) in hun zoektocht naar de rode laarsjes. Bij deze twee lentevoorstellingen voor de allerkleinsten krijg je de lentekriebels in je buik.

Prentenboekjesfestival 'Op de Boerderij'

Duurzaamheid, gezondheid en milieu krijgen veel aandacht op de basisschool. Kinderen leren wat gezond eten is, hoe recyclen in zijn werk gaat en spelen graag buiten. Groen is goed! Ook peuters en kleuters zijn dol op de schattige dieren op de kinderboerderij.

Meteen bij binnenkomst kom je terecht in een theatrale boerderij! In de foyer ontdek je namelijk samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je daar van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin.

Gonnie & Gijsje samen op stap (2+)

Ga samen met Gonnie en Gijsje op zoek naar Gonnies knalrode lievelingslaarsjes. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug? Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea, en is een muzikaal feestje met liedjes van Ageeth de Haan.

Boer Boris is de baas (4+)

Een hilarische voorstelling voor iedereen die zichzelf en de wereld om zich heen ontdekt. Speciaal voor de 10e verjaardag van deze populaire kinderboekenserie komen twee technici met een levensgrote kijkdoos naar het theater. Boer Boris, zijn machines, de dieren van de boerderij, de natuur en zelfs de vogelverschrikkers komen hierin tot leven. Boris helpt waar hij kan met zijn rode tractor en houdt de technici in de gaten, want die maken steeds ruzie… Zou het goed aflopen met Boer Boris?

Beeld: Olivier Dunrea en Thijs Maas