Menu
Sluit

Foyers

Drie ruime foyers - op de begane grond, de eerste en tweede verdieping - bieden de ideale ambiance voor ontvangsten, recepties, diners, productpresentaties, exposities en vele andere activiteiten. Met de mooie trappen, roodpluchen tapijt en hoge plafonds ademen de foyers die bijzondere theatersfeer. Met een gezamenlijke capaciteit van meer dan 1000 gasten bieden de foyers veel mogelijkheden. 

Foyer begane grond

De foyer op de begane grond is verbonden met het prachtige theatercafé. Met de openslaande deuren kunt een mooi ontvangst creëren, direct vanuit het mooie plein de Parade. Deze foyer heeft een vloeroppervlakte van circa 400 m2.

Capaciteit

Opstelling Capaciteit
Cabaret 100
Diner 80
Feest 450

Foyer eerste verdieping

De foyer op de eerste verdieping heeft een prachtig uitzicht op de Parade en kan door middel van geluidwerende (spiegel)wanden op maat gemaakt worden. Ideaal als extra ruimte voor splitsing in kleinere groepen, maar tegelijkertijd uitermate geschikt voor grotere gezelschappen. Deze foyer heeft een vloeroppervlakte van circa 380 m2.

Capaciteit

Opstelling Capaciteit
Cabaret 100
Diner 80
Feest 450

 

Foyer tweede verdieping

De foyer op de tweede verdieping heeft een wat meer besloten uiterlijk. Het is de ideale ruimte voor een diner, al dan niet gecombineerd met een vergadering. Deze foyer heeft een vloeroppervlakte van circa 275 m2.

Capaciteit

Opstelling Capaciteit
Theater 80
Cabaret 80
U-vorm 40
Carré 44
School 30
Diner 100
Feest 275

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plattegronden van de verschillende verdiepingen