Arrangementen

Pauze-arrangement (€4,50 p.p.)
Voorafgaand aan de voorstelling kunt u bij de bar een tafel reserveren voor in de pauze. In de pauze ontvangt u een drankje met iets lekkers.

Kinderarrangement (vanaf €5,50 p.p.)
Het is ook mogelijk om bij Theater aan de Parade je kinderfeestje te vieren! Meer informatie over het kinderarrangement kun je hier vinden.

VIP arrangement
Voor theaterbezoekers die iets speciaals te vieren hebben heeft Theater aan de Parade een mooi arrangement samengesteld. Voor aanvang van de voorstelling wordt u door een gastvrouw ontvangen in het Theatercafé. Onder het genot van een kopje koffie of thee en een lokale lekkernij kunt u uw gasten verwelkomen. In de pauze kunt u gezellig even bijpraten met een drankje. Op de tafels staan nootjes en zoutjes voor u klaar. Na afloop van de voorstelling kunnen u en uw gasten napraten onder het genot van een drankje en een bittergarnituur. Dit arrangement is te reserveren voor groepen tot 20 personen. Heeft u hierover nog vragen of wilt u reserveren, neemt u dan contact op met de afdeling zaalreserveringen, telefoonnummer 073 - 6809878.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.