Arrangementen

Pauze-arrangement (€ 4,50 p.p.)
Voorafgaand aan de voorstelling kunt u bij de bar in het Theatercafé een tafel reserveren voor in de pauze. In de pauze ontvangt u een (pauze)drankje met iets lekkers erbij.

VIP arrangement (€ 9,50 p.p.)

Voor theaterbezoekers die iets speciaals te vieren hebben heeft Theater aan de Parade een mooi arrangement samengesteld. Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling wordt u door een gastheer of -vrouw ontvangen in het theater. Er is een tafeltje voor u gereserveerd, waar u een kopje koffie of thee met iets lekkers geserveerd krijgt. In de pauze kunt u gezellig even bijpraten met een (pauze)drankje en smakelijke zoutjes. Na afloop van de voorstelling kunnen u en uw gasten napraten onder het genot van een drankje en een bittergarnituur. Dit arrangement is te reserveren voor groepen tot 20 personen.

DeLuxe arrangement (€ 14,50 p.p.)
Maak uw theaterbezoek compleet met een compleet DeLuxe arrangement. Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling wordt u door een gastheer of -vrouw ontvangen in het theater. Er is een tafeltje voor u gereserveerd, waar u een kopje koffie of thee met iets lekkers geserveerd krijgt. U geniet tijdens de pauze van een (pauze)drankje en smakelijke zoutjes. Na afloop van de voorstelling kunnen u en uw gasten napraten onder het genot van een drankje en een borrelplateau.

Reserveren

U kunt het VIP arrangement en het DeLuxe arrangement gemakkelijk tegelijk met uw kaartjes bestellen via onze website. Zodra u stoelen heeft geselecteerd en klikt op 'Verder' verschijnt deze mogelijkheid automatisch in beeld en kunt u dit als extra optie aan uw winkelmandje toevoegen.
Heeft u vragen of wilt u graag telefonisch een arrangement reserveren? U kunt hiervoor contact opnemen via telefoonnummer 073 - 6809 878.
Wanneer er in de voorstelling geen pauze zit, ontvangt u uw (pauze)drankje en bijbehorend lekkers na afloop.

Cookies op theateraandeparade.nl

Welkom op de website van Theater aan de Parade! theateraandeparade.nl maakt gebruik van cookies. U kunt hierover meer lezen in het privacystatement.

Privacystatement

X

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.