Menu
Sluit

Bestel uw Vriendenpas en krijg voorrang bij de voorverkoop

Het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur. Bekijk de eerste namen en ontdek welke voordelen u heeft met de speciale vriendenpas. Bestel uw Vriendenpas voor 14 mei, dan weet u zeker dat u het nieuwe seizoensmagazine met het gehele programma op tijd op de mat krijgt. 

Momenteel worden de allerlaatste puntjes op de i gezet voortheaterseizoen 2019-2020! En we mogen al wat mooie namen verklappen, zoals Patrick Laureij, Waylon, Peter Pannekoek en Najib Amhali! De razend populaire Beatles-tribute band The Analogues komt terug met Abbey Road en Tania Kross heeft Bach en Beyoncé ingeruild voor Mozart en Madonna. Ook zijn er weer prachtige dansvoorstellingen van Scapino Ballet en zorgt Juf Roos dat het dak eraf gaat voor de kleinsten. De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op dinsdag 4 juni. Voor vrienden van het theater start de verkoop op dinsdag 28 mei. Medio april zullen we het programma bekend maken en alvast online zetten!

Ook komend theaterseizoen zijn er speciale voordeelpassen te verkrijgen, de zogenaamde Vriendenpassen in de varianten zilver (€30,-), goud (€50,-), platina (€150,-) en diamant (€300,-). De pas is geldig voor vier personen. Vriendenpashouders genieten allerlei exclusieve voordelen, zoals voorrang bij de voorverkoop van het nieuwe theaterseizoen. Maar veel belangrijker, als vriend van het theater kunt u een bijzondere bijdrage leveren aan het theater. Met uw hulp kunnen wij mooie producties brengen, het publiek verrassen met nieuwe concepten, een podium bieden aan jonge talenten en investeren in lokale, educatieve projecten. Bent u benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? 

Bekijk alle voordelen en bestel uw Vriendenpas voor 14 mei om voorrang te krijgen bij de voorverkoop en het nieuwe seizoensmagazine op tijd thuis op de mat te krijgen.

Bestel hier de vriendenpas

Uw voordeel

Zilver

Goud

Platina

Diamant

U krijgt een week voorrang bij de voorverkoop van het nieuwe seizoen

U krijgt 10% korting op bijna alle voorstellingen gedurende het gehele seizoen

Wij communiceren alle bijboekingen met u als eerste en u krijgt, waar mogelijk, voor de bijboekingen voorrang op de voorverkoop

 

 

U ontvangt vier consumptiebonnen zodat u van een extra drankje kunt genieten tijdens een van uw theaterbezoeken

 

Wij nodigen u uit voor onze jaarlijkse wijnproeverij, zodat u de wijnen kunt selecteren die in het theater geschonken worden

 

 

U krijgt een eigen contactpersoon bij het theater die u kan helpen en adviseren waar nodig

 

 

U betaalt geen kosten voor het omruilen en annuleren van toegangskaarten (mogelijk tot een dag voor de voorstelling, u ontvangt een tegoedbon)

 

 

U krijgt, op basis van uw bestelhistorie, programma-advies op maat door een van onze programmeurs

 

 

 

Een van onze medewerkers neemt contact met u op om uw bestelling tijdens de voorverkoop te verwerken, zodat u dit niet zelf hoeft te doen en u gedurende het gehele seizoen mooie plekken heeft

 

 

 

 

>> Meer nieuws lezen? Hier vindt u ons volledige nieuwsoverzicht.