Menu
Sluit

Cultuurstad Theaters: eerste volledige 1,5 meter theater

Op 1 september openden MAINSTAGE Brabanthallen en Theater aan de Parade de deuren van het eerste volledige 1,5 meter theater: geniet in een sfeervolle én veilige setting van de magie van theater!

MAINSTAGE, de nieuwe entertainmenthal van de Brabanthallen, en Theater aan de Parade openden op 1 september een volledig 1,5 meter theater voor zo’n 1.000 bezoekers per voorstelling. Onder de noemer ‘Cultuurstad Theaters’ zal dit najaar een breed theateraanbod te zien zijn voor een groot publiek. Met bestaande voorstellingen, maar ook met speciaal voor dit initiatief ontwikkelde producties. 

Directeur van Theater aan de Parade, Alex Kühne: “Door de unieke samenwerking tussen de culturele instellingen uit het Zuiden, kunnen bezoekers op veilige wijze weer live genieten van het beste dat cultuur in Nederland te bieden heeft."

Jeroen Dona, directeur Brabanthallen: “We hebben een zee aan ruimte in de Brabanthallen en onze entertainmenthal Mainstage beschikt over een volledig flexibele zaalopstelling. Hierdoor hebben we niet vanuit een vast kader hoeven denken, maar konden we van nul af aan een goed 1,5 meter theater bouwen. Waardoor we niet alleen een veilige setting hebben kunnen creëren, maar ook een sfeervolle zaal, waarin het publiek weer genieten kan van de magie van het theater”. 

Programmering

Bekijk de programmering in onze agenda via onderstaande button, of bekijk het seizoensmagazine online!

Corona-maatregelen

Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan Cultuurstad Theaters in MAINSTAGE op een veilige manier te laten verlopen. Lees er alles over via onderstaande button.

Klik hier voor het volledige persbericht.

De zaalplattegrond voor Cultuurstad Theaters is hier te bekijken.