Menu
Sluit

Corona update 14 oktober

Wim Kieft gaat door! Diverse voorstellingen geannuleerd.

Gister is bekend geworden dat we vanaf woensdag 14 oktober om 22.00 uur 's avonds niet meer dan 30 gasten mogen ontvangen. Dat is een teleurstelling en tegelijkertijd zullen we allemaal concessies moeten doen om het coronavirus er weer onder te krijgen. Gezondheid staat natuurlijk voorop.

 

Wim Kieft gaat door! Andere voorstellingen in MAINSTAGE geannuleerd

Vanavond kunnen we nog genieten van de voorstelling van voetballegende Wim Kieft, in de veilige 1,5 meter setting die u van ons gewend bent. Daarna sluiten we helaas voor 2 weken de deuren van Cultuurstad Theaters in MAINSTAGE en 1931 Brabanthallen. Het is voor ons namelijk niet mogelijk om de voorstellingen voor slechts 30 personen door te laten gaan. Dat betekent dat we voor de voorstellingen van donderdag 15 oktober t/m dinsdag 27 oktober zoeken naar een nieuwe datum, waarover we u zo spoedig mogelijk informeren. Over de periode vanaf woensdag 28 oktober wordt op korte termijn een besluit genomen. 

Andere theaterlocaties 

Inmiddels is bekend dat de voorstelling van philharmonie zuidnederland van donderdag 15 oktober in het Jheronimus Bosch Art Center ook geannuleerd is. Voor de overige voorstellingen op onze andere theaterlocaties, PERRON-3, Willem Twee toonzaal en Jheronimus Bosch Art Center, beslissen we zo spoedig mogelijk of we de geplande voorstellingen door kunnen laten gaan voor 30 personen. Ook hierover worden bezoekers persoonlijk geïnformeerd.

Laten we er met z'n allen onze schouders onder zetten, zodat we elkaar hopelijk snel weer in goede gezondheid mogen ontmoeten!