Menu
Sluit

Carnaval in Oeteldonk

Het is bijna zover! Al gaat het iets anders dan normaal, we hebben er zin in.

                                         
In een normale wereld, in een normale tijd zijn wij hét carnavalshuis voor alle clubkes. De zalen van het Hoftheater worden gehuld in Oeteldonkse sferen en zijn het podium voor de mooiste evenementen. We ontvangen in die dagen bijna 30.000 Oeteldonkers en dat doen we altijd met heel veel plezier! Dit jaar is het voor iedereen anders, daar ontkomen we helaas niet aan. Maar je kan thuis genieten van de leukste online Oeteldonk evenementen waardoor Den Bosch, je woonkamer en je hart toch een paar dagen rood wit geel kleuren.

57e Oetelkonzèrt gaot viraal!

Het 57e Oetelkonzèrt gaat door! Het goede nieuws is bekend gemaakt door de stichting De Oetels. Zoals je kan verwachten gaat het alleen allemaal wel iets anders. Dit jaar wordt het klassieke carnavalskonzèrt namelijk digitaal uitgezonden. Ook zal het plaatsvinden op vrijdagavond 12 februari, in plaats van de gebruikelijke dinsdagavond. Dit betekent drie dagen Oeteldonk, maar we beginnen al op vrijdag de 12e! Wij kijken er in ieder geval ontzettend naar uit! Meer informatie vind je hier

Voor iedereen die geen kaartje heeft weten te bemachtigen, op zondag 14 februari kun je het concert beluisteren via Omroep Brabant.

Grand Gala du Kwek

De Koninklijke Harmonie organiseert dit jaar een wel heel bijzondere editie van Grand Gala du Kwek. Het wordt een editie vol speciale gasten en fantastische terugblikken op vorige edities. De opnames zijn al geweest, en wat hebben we genoten. De allereerste uitzending is, hoe kan het ook anders, op 6 februari 2021 en wordt uitgezonden door de lokale omroep DTV. Meer informatie vind je hier.

Oeteldonk

Tijdens Carnaval is er nog veel meer te doen vanuit huis! Het complete overzicht vind je hier.