Menu
Sluit

Binnenkort! Start kaartverkoop seizoen ’22-‘23

Wat heerlijk! Terwijl we nog middenin de staart van theaterseizoen ‘21-’22 zitten, wordt er achter de schermen keihard gewerkt aan de presentatie van het nieuwe theaterseizoen. Naar verwachting het laatste seizoen voordat de deuren van het nieuwe Theater aan de Parade openen. We noemen het ‘ons overgangsseizoen’. En ook komend seizoen zijn we weer te gast met ons programma op verschillende én verrassende locaties in de stad en regio!

Vrienden krijgen voorrang
Vrienden van Theater aan de Parade kopen vanaf woensdag 8 juni a.s. om 12.00 uur kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. Zij ontvangen hierover bericht! Denk je ‘ik wil ook als eerste kijken en kopen’; voor slechts € 50,- per jaar ben je met twee personen vriend van Theater aan de Parade. Dus meld je vandaag nog aan als vriend!

Start kaartverkoop regulier dinsdag 14 juni 12.00 uur
Vanaf dinsdag 14 juni om 12 uur zijn alle voorstellingen en concerten die tot nu toe geboekt zijn voor het komende theaterseizoen online te reserveren. Onze trouwe gasten ontvangen TP Magazine #2 via de post. Een lekker vol magazine met interviews, de highlights uit het programma, leuke weetjes én theatertips. En natuurlijk zijn alle voorstellingen te bekijken én te reserveren op onze website!