Menu
Sluit

Update n.a.v. coronapersconferentie 26-11 2021

Laatst bijgewerkt 26-11-2021

In de persconferentie van vrijdag 26 november j.l. zijn opnieuw vergaande maatregelen aangekondigd voor de culturele sector. Over wat dat betekent voor je bezoek aan onze voorstellingen tot en met 19 december het volgende:

Voorstellingen op zaterdag 27 november
De pyjamavoorstelling 2021: Ruimtereis in PERRON-3 en Amélie De Musical in HAL8 van de Brabanthallen op zaterdag 27 november a.s. gaan door zoals gepland. En hoewel de anderhalvemetermaatregel nog niet van kracht is, vragen we onze gasten voldoende afstand te houden en adviseren we het dragen van een mondkapje. Kaartkopers ontvangen een servicemail met aanvullende informatie.

Voorstelling op zondag 28 november
Amélie De Musical van zondagavond 20.00 uur in HAL8 van de Brabanthallen wordt verplaatst naar de middag. Zowel voor als na de coronatoegangscheck hanteren we de anderhalvemetermaatregel en is het dragen van een mondkapje als je je beweegt door het theater verplicht. Kaartkopers van Amélie De Musical voor zondag 28 november ontvangen via de email aanvullende informatie. 

Voorstellingen tot en met zondag 19 december
We zijn op het moment in contact met artiesten en gezelschappen om te kijken wat de nieuwe maatregelen betekenen voor de geplande voorstellingen. Bijgaand overzicht wordt bijgewerkt zodra er meer informatie bekend is. Heb je kaarten voor één of meer van onderstaande voorstellingen: houd dan je mail in de gaten.

30 nov - The Analogues: meer informatie volgt
2 dec - The Mousetrap: meer informatie volgt
2 dec - George & Eran worden veganisten: meer informatie volgt
3 dec - Snelle: meer informatie volgt
8 dec - Lunchpauzeconcert: gaat door
15 dec - Aaf Brandt Corstius: meer informatie volgt
17 dec - Café Marrakesh: wordt verplaatst
18 dec - Grijs Gedraaid: geannuleerd
19 dec - Hoe overleef ik de kerst show: meer informatie volgt

We danken je voor je geduld en begrip.

Blijf gezond en heel graag tot snel!