Menu
Sluit

Bewaar je ticket, geniet later

We leven in een onwerkelijke tijd. Prachtige toneelstukken, premières, voorstellingen, concerten kunnen niet plaatsvinden. Dat is voor de hele sector een zware klap. Er wordt zoveel mogelijk gezocht naar nieuwe data voor de voorstellingen die nu geen doorgang kunnen vinden. Hoe zit het met uw ticket?

Bewaar je ticket, geniet later
De verschillende brancheverenigingen slaan de handen ineen voor een gezamenlijke regeling: bewaar je ticket, geniet later. Deze regeling is opgesteld in samenspraak met onder meer de verschillende brancheorganisaties met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM. Hierin roepen wij gezamenlijk bezoekers op om hun ticket te bewaren tot de deuren weer opengaan en zo de culturele sector te steunen.

Jouw oorspronkelijke ticket blijft gewoon geldig. Wanneer de voorstelling definitief geannuleerd is of wanneer je niet op de nieuwe datum kan, krijg je een Theater aan de Parade Tegoedbon ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief eventuele transactiekosten. Met de tegoedbon kan online, telefonisch en aan de kassa betaald worden voor een volgend bezoek aan Theater aan de Parade.

Wij hebben er uiteraard begrip voor wanneer je niet van deze regeling gebruik wilt of kunt maken, je kunt dan alsnog je geld terugvragen. Voor verplaatste voorstellingen geldt dat je het geld binnen 1 maand na de nieuwe datum van de voorstelling ontvangt. Voor geannuleerde voorstellingen geldt dat het geld binnen 3 maanden na de oorspronkelijke datum van de voorstelling overgemaakt wordt.

Zoals al eerder benoemd, zijn we druk bezig met het zoeken naar mogelijkheden om de voorstellingen te verplaatsen. We willen je uiteraard niet teleurstellen, daarom nemen wij pas contact met je op wanneer we zeker weten dat er een nieuwe datum is. 

Voor nu: Bewaar je ticket en blijf van cultuur genieten. En kun je toch niet, vraag dan om een tegoedvoucher.

We hopen op je begrip en geduld voor deze uitzonderlijke situatie.

Theater aan de Parade

Meer informatie over ‘Bewaar je ticket, geniet later’ kun je vinden op www.bewaarjeticket.nl en voor Engelstaligen op saveyourticket.nl.