Menu
Sluit

BBQ Bios

Genieten van een smakelijke BBQ en aansluitend lekker uitbuiken bij een heerlijke musicalfilm? Op woensdag 21 en 28 augustus ben je bij Theater aan de Parade aan het juiste adres voor de BBQ Bios. Daarbij schuif je eerst aan bij de uitgebreide barbecue en rol je aansluitend met een volle maag zó de bioscoopzaal in.

BBQ Bios poster

Bij de barbecue staan er verschillende vleesgerechten op het menu (flame grilled hamburger, een royale saté-spies en een BBQ Duitse grillworst), op verzoek presenteren wij ook vegetarische varianten. De  warme pindasaus zal zeker niet ontbreken en staan er ook Thaise noodles en gegrilde groentes klaar. Om het menu compleet te maken, heb je de keuze uit verschillende salades, dippers en vers brood. Drankjes zijn niet inbegrepen.

Bestel je tickets voor slechts € 21,50

Programma:

18:00  Aanvang BBQ

19:30  Start film in Casinozaal

21:30 Einde avond

21 augustus: Mamma Mia – Here We Go Again!
Wat gebeurt er als je de tijdloze hits van ABBA, een zonovergoten Grieks eiland en een romantische verhaallijn samen in een cocktailshaker doet? Het resultaat is een heerlijke zomerse cocktail waarvan je geen genoeg kunt krijgen. ‘Mamma Mia – Here We Go Again!’ is het swingende vervolg op ‘Mamma Mia!’ en neemt je mee terug naar het hotel van Donna op het Griekse eiland Kalokairi. Deze feel-good musicalfilm tovert ongetwijfeld een glimlach van oor tot oor op je gezicht – niet in de laatste plaats vanwege de klassieke meezingers!

>> Kaarten en info28 augustus: Mary Poppins Returns
Mary Poppins keert terug naar de villa van de familie Banks aan de Cherry Tree Lane in London. Ze helpt er de kinderen Banks om na het verlies van hun moeder hun harten weer te openen voor geluk en plezier. Samen met een flinke snuf magie, vrolijke liedjes en volop dynamiek is ook dit vervolg van het origineel uit 1964 nu al een nieuwe Disney-klassieker in spé.

>> Kaarten en info

 

>> Meer nieuws lezen? Ga naar ons volledige nieuwsoverzicht.