Menu
Sluit

Bambergers 'Veur Altijd Jong' presenteert: Ik hou van Oeteldonk

Na twee jaar ‘’stil’’ gezeten te hebben zijn de Bambergers ontzettend blij het ‘’Veur Altijd Jong’’ weer te kunnen organiseren. Op donderdag 16 en vrijdag 17 februari 2023 gaan de Bambergers voor alle seniore Oeteldonkers iets héél bijzonders doen.


DE EERSTE ORSJINELE OETELDONKSE SPELSJOO… WAORIN BEROEMDE OETELDONKSE PERSÔNE (BOP’S) UT TEGE MEKAORE OPNEME OM TE BEWIJZE DÈ ZIJ VEUL VAN OETELDONK WETE. MAR VEURAL NOG VEUL MEER VAN OETELDONK HOUWE.

PRESENTATOR: Sander van de Gevel, COMPOSITIES EN ARRANGEMEMTEN, Peter van Beijnum, ORKEST De Geitenbreiers, DANS Gemmy’s Ballet, REGIE Ruud van de Laar en met medewerking van veule bekende Oeteldonkse artieste.

Omdat we hard bezig zijn met de nieuwbouw verhuizen de Bambergers naar de Amadeirotent op de Parade. Deze tent zal gekoppeld zijn aan twee zeer mooie spiegeltenten waar na afloop van de show een groots Balmadeiro zal zijn met veel muziek en verrassingen.

Locatie: Amadeirotent op de Parade
Wanneer: Donderdag 16 en vrijdag 17 februari 2023
Aanvang Show: 18.33 uur. Zaal open: 17.33 uur
Toegangsprijs: €22,00 inclusief twee consumpties

Digitale Kaartverkoop start op 17 januari 2023 om 11.00 uur bij Theater aan de Parade.
Op 17 januari tussen 13.00 en 16.00 uur is het ook mogelijk telefonisch kaarten te bestellen bij Theater aan de Parade via 073 6809808.

De Amadeirotent is veel kleiner dan de grote zaal van Theater aan de Parade. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij daarom aan om snel kaarten te bestellen.

Voor verdere informatie:  https://www.veuraltijdjong.nl/