Menu
Sluit

Approved by the NEXT generation

TP Next is nieuw, actueel en hét platform voor the next generation van Theater aan de Parade. TP Next zijn jongeren tussen de 15 en 25 jaar die gevraagd én ongevraagd meedenken en niet bang zijn om hier een daar een kritisch nootje te kraken. Over marketing, over het programma-aanbod en over hoe zij een bezoekje aan het theater ervaren. En daar leren wij dan weer een heleboel van.

Approved by the Next Generation
Voor het komende seizoen hebben we TP Next gevraagd kritisch naar ons programma te kijken en daarin aan te geven welke voorstellingen zij zouden aanraden bij hun leeftijdsgenoten. Nou, en dat is best een mooi lijstje geworden. Je herkent ze aan het ‘Approved by the Next Generation’ logo. Zo helpen ze jongeren keuzes te maken in ons grote aanbod.

Last-minute korting voor jongeren!
Iedereen* tot en met 25 jaar kan vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling voor € 12,50 een kaartje open! En het goeie nieuws: dat geldt op vrijwel alle voorstellingen en concerten en is vaak inclusief een drankje! Reserveren is heel simpel. Koop je last-minute kaartje binnen 48 uur voor aanvang op theateraandeparade.nl. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als je naar het theater komt!

'Je bent echt gek als je denkt dat theater alleen voor oude mensen is'

- Yann Vissers, TP Next

Bekijk hier alle voorstellingen die zijn 'Approved by the Next Generation'.

* De jeugdprogrammering is uitgesloten van deze actie.

Beeld: Jasper Loeffen