Menu
Sluit

Alle voorstellingen t/m 31 mei worden uitgesteld

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij het theater rond het coronavirus d.m.v. updates. 

Update dinsdag 24 maart

In navolging van de persconferentie door minister-president Rutte van maandag 23 maart wordt de sluiting t/m 6 april verlengd tot 1 juni. Dit betekent dat alle voorstellingen en publieke evenementen in het theater geen doorgang vinden t/m 31 mei. Wij zijn met alle betrokkenen druk aan het overleggen over de vervolgstappen. Wij houden onze bezoekers op de hoogte en meer informatie volgt.

Update maandag 16 maart

In navolging van de aangekondige maatregelen van de autoriteiten van zondag 15 maart zullen alle voorstellingen en publieke evenementen in Theater aan de Parade tot en met 6 april geen doorgang vinden. In eerste instantie gaan wij proberen deze voorstellingen te verplaatsen naar een latere datum. Het theater is verder gesloten tot en met 6 april.

Update vrijdag 13 maart

Om een verdere uitbraak van het coronavirus te beteugelen, hebben de autoriteiten per donderdag 12 maart een verbod op evenementen met meer dan honderd personen afgekondigd. Om deze reden kunnen alle voorstellingen en publieke evenementen in Theater aan de Parade tot en met 31 maart 2020 geen doorgang vinden. 
Gezien de uitzonderlijke situatie kunnen wij kaartkopers en andere bezoekers pas in een later stadium informeren over de afwikkeling. Wij kijken allereerst naar de mogelijkheden om de voorstellingen en evenementen naar een latere datum te verplaatsen. Het al gekochte ticket blijft daarvoor dan geldig.
Wij informeren alle kaartkopers per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege omvang van de maatregelen, verwachten wij per telefoon slecht bereikbaar zijn. Wij vragen begrip voor deze situatie.

Update donderdag 12 maart

De aangescherpte maatregelen die gelden voor Noord-Brabant worden uitgebreid naar het hele land. Dat maakte zorgminister Bruins donderdagmiddag bekend in een persconferentie met premier Rutte en Jaap van Dissel, directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM. Dat betekent dat mensen met verkoudheidsklachten of andere milde gezondheidsklachten thuis moeten blijven en het beste bijvoorbeeld het uitgaansleven kunnen mijden tot ze weer zijn opgeknapt. Verder worden evenementen met meer dan 100 mensen in heel Nederland afgelast. De nieuwe maatregelen gelden in elk geval tot 1 april.

Dit heeft uiteraard gevolgen voor de voorstellingen van Theater aan de Parade. We trachten al onze bezoekers zo snel mogelijk te informeren over de te nemen maatregelen. Ook meer informatie over gekochte tickets volgt, reeds gekochte kaarten blijven geldig tot nader bericht. 
Wij vragen u om geen contact met ons op te nemen; wij nemen contact met u op.