Menu
Sluit

Alert: JAMAI met live-band

Voor Jamai is het een droom die uitkomt: een tribute to Elton John. Zijn muzikale held en iedereen mag dat weten. Samen met zijn live-band én piano brengt hij een bezoek aan Den Bosc op 26 maart 2024. Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van de start van de kaartverkoop? Schrijf je in voor het alert!

Inschrijven alert JAMAI met live-band

Your Song, Circle of Life of voor de jongere generatie Cold Heart. Wie anders dan Elton John schreef talloze hits die vandaag de dag nog steeds gedraaid worden.

Jamai brengt een kleurrijk en opzwepend concert als ode aan deze zanger, componist en pianist. Zijn muziek is de rode draad door het leven van Jamai. Sinds het winnen van ‘Idols’ 20 jaar geleden leeft Jamai zijn droom en dit jubileumjaar krijgt vanwege deze nieuwe theatershow een gouden randje. Een show om bij te lachen en te dansen.

De inspiratie en voedingsbodem voor zijn creativiteit heeft Jamai volledig te danken aan Elton John. Hij neemt zijn werk zeer serieus, maar zichzelf niet. Een extraverte muzikale show over een introverte artiest.

Tijdens dit concert nemen Jamai en zijn band je mee in een breed scala hits van deze Grammy-award winning rockster. Van ‘I’m Still Standing’, ‘Cold Heart’, ‘Saturday’, ‘Rocket Man’ tot aan ‘Lion King’ en uiteraard terug via de ‘Yellow Brick Road’. Ál die geweldige popsongs die de liefde voor het repertoire van de excentrieke en eigenzinnige Elton John hebben gevormd.

My gift is my song … and this one’s for you!

Foto: Jurgen Jacob Loder