Menu
Sluit

MAINSTAGE - Brabanthallen

Op 1 september 2020 opende Theater aan de Parade samen met MAINSTAGE - Brabanthallen de deuren van het eerste volledige 1,5 meter theater voor zo'n 1.000 bezoekers per voorstelling, onder de noemer 'Cultuurstad Theaters'. Geniet in een sfeervolle én veilige setting van de magie van theater!

Adres:

Oude Engelenseweg 1
5222 AA ‘s Hertogenbosch

Bekijk hier de route.

Om je bezoek soepel te laten verlopen adviseren wij je om vooraf een parkeerkaart te kopen. Deze kost € 8,- ongeacht de duur van je verblijf.

Plattegrond:

In MAINSTAGE - Brabanthallen presenteert Theater aan de Parade de grootste artiesten voor een onvergetelijke avond uit met een groot publiek. 

“Denk in mogelijkheden. Juist in deze tijd. Dat is wat we voor ogen hebben met Cultuurstad Theaters. Onze “Cultuurstad van het Zuiden” verdient een grote zaal voor theatervoorstellingen. We zijn blij dat we samen met Theater aan de Parade weer bezoekers en artiesten een onvergetelijke avond kunnen bezorgen. Wees welkom!” Jeroen Dona, directeur MAINSTAGE

Veilig genieten van theater

Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan onze theaterlocatie MAINSTAGE - Brabanthallen op een veilige manier te laten verlopen. Per ingang in MAINSTAGE is er een duidelijke looproute gecreëerd middels stickers/lijnen op de vloer die de bezoekers moeten volgen om de juiste foyer of zaal te bereiken. Op het e-ticket staat je ingang en het gangpad dat je dient te volgen. De looproutes dienen ook gebruikt te worden na afloop van de voorstelling, zodat de bezoekers via hun eigen uitgang het theater verlaten. Voor de ingang zullen bovendien medewerkers beschikbaar zijn voor vragen en aanwijzingen.

Het ventilatiesysteem van MAINSTAGE zorgt ervoor dat de lucht continu met 100% buitenlucht wordt ververst. De lucht uit de hal wordt afgezogen en alleen zuivere lucht van buiten wordt naar binnen geblazen. Dit gaat via een warmtewiel en filters, waardoor de lucht op de juiste temperatuur kan worden ingeblazen.

Onderstaand vind je een overzicht van alle maatregelen.

Bij de bar kun je iets te drinken en wat lekkers bestellen. Dit mag je gewoon meenemen de zaal in. Heb je een theaterarrangement? Laat dan je aankoopbewijs zien bij de bar. Je krijgt een leuke borrel-bag met lekkere hapjes en een drankje naar keuze. In verband met corona kun je in MAINSTAGE - Brabanthallen alleen pinnen.

Zaalplattegrond

De zaal is volledig Coronaproof ingericht. Bekijk hier de zaalplattegrond van MAINSTAGE - Brabanthallen.

Voorstellingsprijzen van Cultuurstad Theaters zijn excl. pauzedrankje en excl. € 2,85 transactiekosten.