Menu
Sluit

30e Blauwen Aovond in het teken van het Songfestival

Op de zaterdagavond vóór de officiële start van Oeteldonk wordt voor de 30e keer het enige echte Oeteldonkse Promkonzert in de Pleinzaal van het Hoftheater der Amadeiro’s gehouden. De Blauwen Aovond is sinds 1990 een jaarlijks terugkerend spektakel waar muzikaal Oeteldonk samenkomt voor een onvergetelijke en verrassende meezingavond. Dit jaar vindt de avond plaats op zaterdag 22 februari om 20:11.

Songfestival
Tijdens deze avond staan niet alleen (nieuwe) Oeteldonkse klassiekers centraal, maar worden ook andere bekende meezingers en -deiners vol overgave ten gehore gebracht. Onder de enthousiaste muzikale leiding van David Romanello en vocal coach Chelsea Foreman belooft het ook dit jaar weer een memorabele avond te worden. Thema van de avond is het songfestival. Uit de haast onuitputtelijke verzameling songfestivalliedjes worden de leukste en bekendste nummers uitgevoerd.

Lokaal talent  
Het uitmuntende niveau van de avond wordt bereikt door gedurfd te kiezen voor vernieuwde creativiteit en inventiviteit. Een van de belangrijkste krachten van de Blauwen Aovond is dan ook een hoogstaande vorm van verjongingsdrang, waarmee het zichzelf steeds weer opnieuw weet uit te vinden en ook het publiek meekrijgt. Dit resulteert steevast in een ramvolle Pleinzaal waar iedere liefhebber van muziek, feest en uiteraard Oeteldonk een heerlijke avond beleeft. Daarom mag de Blauwen Aovond met recht dé Oeteldonkse Opwèrmer bij uitstek genoemd worden.

Kaartverkoop
Voor de eerste keer in de geschiedenis gaan kaarten voor de Blauwen Aovond ook online in verkoop. De verkoop start op 25 januari 11.00 uur, de kaarten á €17,50  zijn te bestellen via de website van Theater aan de Parade. Voor wie zijn kaarten aan de kassa wil kopen, is de kassa in het theater ook om 11.00 uur geopend.